Növeld weboldalad látogatottságát ingyen!

Bannercsere rendszerünkkel egyszerűen és költségek nélkül népszerűsítheted weblapodat. Ehhez nem kell mást tenned mint regisztráció után az általunk megadott HTML kódot beilleszteni a saját weboldalad HTML forráskódjába, valamint megadni a saját bannere(i)d elérési útját. Egyidőben maximum 3 különböző bannered jelenhet meg a rendszerben.


Így működik

A rendszer tagjai egymás bannereit jelenítik meg weboldalaikon. Amikor valaki megnézi a weboldaladat, akkor a beillesztett HTML kódunk véletlenszerűen kiválaszt egyet a többi tag bannereiből és megjeleníti a Te weblapodon. A bannerhez egy link is kapcsolódik, amely a banner tulajdonosának weboldalára mutat. Azaz, ha a látogató rákattint a bannerre, akkor máris a tulajdonos weblapja töltődik be. Az egész fordítva is igaz: a Te bannered is megjelenik más tagok oldalain és ugyanígy az érdeklődő látogatók eljutnak a Te weboldaladra.


A banner

A megjeleníteni kívánt banner szabványos 468x60 pixel méretű lehet. A file formátumát tekintve .jpg vagy .gif mely nem nagyobb 50kbyte-nál. A banner file-t nem kell feltöltened szerverünkre, azt a saját weboldaladat tároló szerverről jelentítjük meg, neked csak a pontos elérési utat kell megadnod.


Megjelenítési arány

Ez a viszonyszám a Te weblapodon történt banner-megjelenítések száma és a Te bannere(i)d más lapokon való megjelenésének száma közötti kapcsolatot mutatja. Regisztrációkor minden tag 2:1 aránnyal indul. Ez azt jelenti, hogy a weblapodon kétszer annyi bannermegjelenítés történik, mint ahányszor a Te bannered megjelenik más oldalakon. A későbbiekben ez az arány javul, hűséges tagjaink 1:1 aránnyal jelenítenek meg.

Növeld weboldalad látogatottságát, regisztrálj itt !© 2005, StartBanner.hu
Minden jog fenntartva / All rights reserved